Asi proste zhodnotili, ze na mape jsou kosmeticke zmeny a ze s novymi pravidly hrat lze...
Naposledy vložené příspěvky
48 odpovědí
Publikováno 03 prosinec 2019 - 01:40

Publikováno 03 prosinec 2019 - 02:33

@IN. To by mi nevadilo, ty mapy co mám jsou super a myslím že jich tam je víc, teď si to přesně nevybavuji.
Publikováno 03 prosinec 2019 - 06:31

No úplně kosmetické změny to nebudou. Zavádí tam nový druh Sites (těch míst kam se lítá - už teď jsem zvědavý, jak to bude Fox překládat
). Spíš usoudili, že když by do Upgrade kitu měli dát všechno, co se více změnilo, tak by byl nakonec stejný jako plná hra. Kdyžtak se podívej do FAQu na KS stránce, tam se k tomu (i když dost stručně) vyjadřujou.

Tento příspěvek byl upraven od Martius: 03 prosinec 2019 - 06:31
Publikováno 04 prosinec 2019 - 08:56

Situace kolem Pledge Manageru u High Frontier se vyvíjí tak, že:
- těm co již zaplatili poštovné navíc by měl být rozdíl vrácen po uzavření Pledge Manageru (polovina února)
- buď se nastaví ceny správně (5€ pro CZ a 7€ pro SK) nebo všichni backeři CZ verze zvolí Essen Pickup a vyřešíme poštovné po linii Fox -> backer

- větší mapa v CZ ještě není jistá, nicméně PM se uzavírá v polovině února, takže máme čas.
Zatím tedy ještě posečkejte. Mám již seznam všech backerů co zvolili český pledge a až bude jasný finální postup obešlu všechny osobně emailem. Děkuji

Publikováno 04 prosinec 2019 - 09:21

No maji to kluci troska nevyladene
.
Ale z predchozich zkusenosti vim, ze Fox to zvladne vyresit ke spokojenosti backeru.

Ale z predchozich zkusenosti vim, ze Fox to zvladne vyresit ke spokojenosti backeru.
Publikováno 04 prosinec 2019 - 11:14

Hola, muzu se k nekomu připlácnout ? DD ? Fuchso? nebo někdo jiny ? Idealne praha
Hrál jsem za obě strany a stejně jsem vyhrál !
Publikováno 05 prosinec 2019 - 10:58

@IN ukazujeme mi to v PM 6€ za dopravu. Nemám s tím problém (1€ sem nebo tam už je jedno), ale v emailovem updatu jsi psal, že to už je správně na 5€ pro Českou republiku.
Trocha vzdělávání neuškodí https://en.wikipedia.org/wiki/Coywolf
Publikováno 05 prosinec 2019 - 11:32

To je divny. Neni to 6$?
Publikováno 05 prosinec 2019 - 11:34

Ha, máš pravdu. Jsem hňup a nezkontroloval jsem měnu
Trocha vzdělávání neuškodí https://en.wikipedia.org/wiki/Coywolf
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních uživatelů