Tak po prolistování diskuzí mi vzešla finálová desítka (s možnými výhradami, dostihy jsem sloučil s monopolama, některý nominace byly až moc nejednoznačný). Takže tady je ten kýbl hnoje:
Bang
Voodoo
Monopoly (dostihy)
Splendor
Dominion
Mage Knight
Aktivity
Arkham
Zaklínač
Hra o trůny: deskovka
Nyní máte celkem 10 hlasů, které můžete rozdistribuovat dle uvážení. Můžete to celý nasypat do jedný hry, nebo dát každý po jednom hlasu. Plácněte to sem, můžete v čase i editovat a komentujte, co hrdlo ráčí. Jinak přemýšlel jsem, co bude výhra a došel jsem k názoru, že vítěz získá hru Soudruhu nezlob se!, která teď vychází v takové pěkné reedici. Doufám, že jste tedy motivováni hlasovat, tohle za to už stojí, no ne?
Naposledy vložené příspěvky
100 odpovědí
Publikováno 02 leden 2017 - 01:15

"Proč Já?!"
-ozzy-
-ozzy-
Publikováno 02 leden 2017 - 01:31

Zaklínač - 4 (pro mě největší zklamání ze hry, na kterou jsem se upřímně těšil a nejvíc to schytala, protože ta hra měla být dobrá)
Aktivity - 2 (protože pantomima a tisíc lepších party her)
Monopoly - 2 (protože je rok 2017)
Dominion - 1 (protože super nápad a špatný provedení, nápad je už použit v X daleko lepších hrách, tak proč si konečně nepřiznat, že je Dominion špatný??)
Splendor - 1 (protože mi Falco říkal, že je ta hra fakt špatná)
To jsou dost chabé důvody co?
Na lepší dnes nemám...
Aktivity - 2 (protože pantomima a tisíc lepších party her)
Monopoly - 2 (protože je rok 2017)
Dominion - 1 (protože super nápad a špatný provedení, nápad je už použit v X daleko lepších hrách, tak proč si konečně nepřiznat, že je Dominion špatný??)
Splendor - 1 (protože mi Falco říkal, že je ta hra fakt špatná)
To jsou dost chabé důvody co?

Had to be me. Someone else might have gotten it wrong.
Publikováno 02 leden 2017 - 01:42

Hra o trůny 10 hlasu. Zbytek neznám nebo mi tolik nepije krev, abych se obtěžoval tomu dat hlas.
Že se tvářím furt nasraně?...No a mě se to tak líbí...Udělal bych to stejně...
Publikováno 02 leden 2017 - 01:53

10 hlasu Voodoo. Ta hra je z principu spatne a z toho zbytku me vylozene stve jen Bang.
Mám ti zabít mámu, ty sráči?!
Publikováno 02 leden 2017 - 01:55

Mně dost překvapilo, že se ve výběru neobjevil fakt nějaký ten pořádnej shit duší i tělem, všechno jsou to prodejní pecky, který autorům vydělaly docela slušnej balík. Hezky to napsal eyron v předchozím vláknu.
"Proč Já?!"
-ozzy-
-ozzy-
Publikováno 02 leden 2017 - 02:08

Monopoly (dostihy) - 4
Aktivity - 3
Bang - 2
Zaklínač - 1
Aktivity - 3
Bang - 2
Zaklínač - 1
Publikováno 02 leden 2017 - 02:20

Voodoo 5 bodů - hry, který nutěj šaškovat a poskakovat hráče, jak si karta usmyslí, jsou zločin
Dominion 5 bodů - zapomněl jsem nominovat. Třikrát jsem si přečet ty podělaný pravidla než jsem se smířil, že budu opravdu hrát 45 minut hru s deseti kartama.
Dominion 5 bodů - zapomněl jsem nominovat. Třikrát jsem si přečet ty podělaný pravidla než jsem se smířil, že budu opravdu hrát 45 minut hru s deseti kartama.
Don't vote. Eat trash. Do drugs. Get cash. Eat ass. Die fast.
Publikováno 02 leden 2017 - 02:21

Hra o trůny: Desková hra - 9 (meh)
Dominion - 1 (deckbuilding mám rád, ale dominion díky suchopáru fak ne.)
Dominion - 1 (deckbuilding mám rád, ale dominion díky suchopáru fak ne.)
... král bez šatů připraven k uvítání, hle - kříž dřevěný s trnovou parukou.
Publikováno 02 leden 2017 - 02:26

Tahle anketa imho naprosto postrada logiku, pac hlasovslo par lidi. Z tech par jich par nema rado truny, ktere tak ziskaly nominaci a ted jeste je moznost nasypat 10 bodu jedne hre a nebo to rozprostrit mezi vsechny. Takze dva lidi co nemaji radi truny jim nasypou 10 bodu a je vymalovano. Z jedne z nejlepsich her udelaji 2 lidi co ji nemaji radi tady na deskozroutovi nejhorsi hru vsech dob. Wtf? Uplne padle na hlavu. Ale kdyz myslite ze to k necemu je...
Rad bych hlasoval, ale nejak nevim pro co. Bang, vodoo, splendor, mage knight a zaklinace jsem nehral. Monopoly a dostihy bych uz dnes asi dobrovolne nehral, ale kdysi jsem je hral a jako dite me bavily a nejak nemam duvod je oznacovat. Dominion beru jako zakladatele zanru, ktery inspiroval ostatni, proto ho ani nahodou nemuzu oznacit. Activity jsou s trojkou v zile celkem sranda arkham me sice nejak extra neoslovil, ale je to vcelku kvalitni hra a hra o truny je podle me jedna z nej her.
Takze za me nic

Rad bych hlasoval, ale nejak nevim pro co. Bang, vodoo, splendor, mage knight a zaklinace jsem nehral. Monopoly a dostihy bych uz dnes asi dobrovolne nehral, ale kdysi jsem je hral a jako dite me bavily a nejak nemam duvod je oznacovat. Dominion beru jako zakladatele zanru, ktery inspiroval ostatni, proto ho ani nahodou nemuzu oznacit. Activity jsou s trojkou v zile celkem sranda arkham me sice nejak extra neoslovil, ale je to vcelku kvalitni hra a hra o truny je podle me jedna z nej her.
Takze za me nic

Seven?...Yes?...You're crying....My ocular implant must be malfunctioning.
Publikováno 02 leden 2017 - 02:31

to máš stejný jako se slavíkem, ten taky postrádá logiku. od začátku tuhle anketu beru jako recesi pro pobavení lůzy, nic víc, nic míň :-)
"Proč Já?!"
-ozzy-
-ozzy-
Publikováno 02 leden 2017 - 02:36

Arkham 5
Voodoo 5
Voodoo 5
Publikováno 02 leden 2017 - 02:37

10b - Aktivity
netřeba komentovat
netřeba komentovat

Publikováno 02 leden 2017 - 03:06

Bang! 10b. Pri všetkých ďalších nomináciách (pokiaľ viem) si hráč za stolom odohrá minimálne jeden ťah, pri Bangu to nie je až také isté. Palec hore za výber odmeny pre víťaza :-)
Publikováno 02 leden 2017 - 03:35

Publikováno 02 leden 2017 - 03:46

Ty jo, docela mě překvapilo, že se neprobojoval ten Munchkin.
Nicméně:
Bang - 3
Arkham - 5
Zaklínač - 2
Nicméně:
Bang - 3
Arkham - 5
Zaklínač - 2
Publikováno 02 leden 2017 - 03:50

3 - Bang
5 - Aktivity
2 - Zaklínač
5 - Aktivity
2 - Zaklínač
Publikováno 02 leden 2017 - 03:57

Munchkin mi taky chybí!
Protože se dostaly 4 hry z mé ŽUMPA 10 + Bang, který jsem uvedl 11., tak body rozprostřu:
Aktivity - 3
Voodoo - 2
Monopoly (dostihy) - 2
Hra o trůny: deskovka - 2
Bang - 1
Protože se dostaly 4 hry z mé ŽUMPA 10 + Bang, který jsem uvedl 11., tak body rozprostřu:
Aktivity - 3
Voodoo - 2
Monopoly (dostihy) - 2
Hra o trůny: deskovka - 2
Bang - 1
Publikováno 02 leden 2017 - 04:36

Bang - 1
Voodoo -2
Monopoly (dostihy) - 2
Dominion - 1
Aktivity - 1
Zaklínač - 3
Voodoo -2
Monopoly (dostihy) - 2
Dominion - 1
Aktivity - 1
Zaklínač - 3
Publikováno 02 leden 2017 - 05:07

Bang 3
Dominion 2
Aktivity 4
Hra o trůny: deskovka 1
Dominion 2
Aktivity 4
Hra o trůny: deskovka 1
Vezeme bábu, tváří se modravě, překrásná pracantka, určená k opravě,
Vezeme bábu, volali z továrny, mrzutá nehoda, spustila alarmy.
Vezeme bábu, volali z továrny, mrzutá nehoda, spustila alarmy.
Publikováno 02 leden 2017 - 06:01

Aktivity 5
Bang 4
Zaklínač 1
Bang 4
Zaklínač 1
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních uživatelů