Prostor na debaty o té nejkrásnější.
Naposledy vložené příspěvky
29 odpovědí
Publikováno 02 leden 2014 - 08:09

"Proč Já?!"
-ozzy-
-ozzy-
Publikováno 02 leden 2014 - 08:23

Spousta her se mi letos líbila, ale bohužel jsem si je nestihl zahrát :/ moje tom 4 letos je
minutová říše
Level 7 [Omega Protocol]
Quantum
Legacy
poslední jmenovaná hra se bohužel těsně nevlezla do mé nominace
minutová říše
Level 7 [Omega Protocol]
Quantum
Legacy
poslední jmenovaná hra se bohužel těsně nevlezla do mé nominace
by Renča: Nezahrajeme si něco hlubšího? !
Publikováno 02 leden 2014 - 08:30

no já mám favorita Nations, ty zahlasuju určitě, ale další jsem na vážkách.... Quantum taky přemýšlím, pak L´Aéropostale, Lewis and Clark... zahlasuju asi až ze Želivi, tam chci ještě zkusit Russian Railroads a Study in Emerald...
"Proč Já?!"
-ozzy-
-ozzy-
Publikováno 02 leden 2014 - 08:34

No, bohužel moje hlasování bude omezené z hlediska záběru, protože nemůžu hlasovat pro hry, které jsem sotva zahlédl a nehrál (ač mě zaujaly a rozhodně bych je chtěl vyzkoušet). Ale musim říct, že rok to byl dobrý. Rád bych třeba hlasoval pro Cuba Libre nebo Distant Plain, ale hrál jsem jen Andean Abyss a nemůžu teda fundovaně hlasovat která z nich je lepší a dát hlas oběma znamená, že už můžu dát hlas jen jedné hře, kterou znám.
Jinak teda já jsem rozhodně pro Study in Emerald a Boss Monstera. Doma mám i Quarantine, která mi připadá zajímavá, ale určitě vyšla spousta her, které jsou také zajímavé. Ještě musim teda rozmyslet třetí hlas (Study in Emerald a Boss Monster jsou pro mě asi jasný, ale je to bohužel i z omezených zkušeností s novinkami).
Jinak teda já jsem rozhodně pro Study in Emerald a Boss Monstera. Doma mám i Quarantine, která mi připadá zajímavá, ale určitě vyšla spousta her, které jsou také zajímavé. Ještě musim teda rozmyslet třetí hlas (Study in Emerald a Boss Monster jsou pro mě asi jasný, ale je to bohužel i z omezených zkušeností s novinkami).
Trocha vzdělávání neuškodí https://en.wikipedia.org/wiki/Coywolf
Publikováno 02 leden 2014 - 09:05

Jak píše ozzy, Lewis and Clark, Nations, Study of Emerald, Pathfinder, Russian Railroads, Eldritch Horror, Space Cadet: Dice duel game to jsou docela žhaví adepti podle popisu a toho co sem viděl ... ale... ale nehrál sem fňuk fňuk.
Mě tedy překvapilo, že FFG nevydalo novou LCG žádnou, asi jim to zatím stačí
Ale objevem roku pro mě bylo Archipelago a to díky panu bezelstnému Elenistarovi, ale je to už z loňska no.
EDIT: kurňa to mi ještě Eliška připomněla Concept.
Mě tedy překvapilo, že FFG nevydalo novou LCG žádnou, asi jim to zatím stačí

Ale objevem roku pro mě bylo Archipelago a to díky panu bezelstnému Elenistarovi, ale je to už z loňska no.
EDIT: kurňa to mi ještě Eliška připomněla Concept.
Tento příspěvek byl upraven od Trsťak: 02 leden 2014 - 09:07
Publikováno 02 leden 2014 - 09:55

Tak nových hier z roku 2013 som hral máličko, ale veľmi ma oslovil kartový Pathfinder... A Dungeon Twister Card Game považujem za parádnu alternatívu k veľkému bratovi, takže má môj hlas...
A aj napriek tomu, že som hru nehral, tak parádne sa podľa mňa vydaril, Level 7 Omega Protocol a pre mňa osobne prekonáva Descent 2nd Edition po každej stránke. Nehovoriac o tom, že sci-fi téma ma priťahuje podstatne viac ako fantasy...
A aj napriek tomu, že som hru nehral, tak parádne sa podľa mňa vydaril, Level 7 Omega Protocol a pre mňa osobne prekonáva Descent 2nd Edition po každej stránke. Nehovoriac o tom, že sci-fi téma ma priťahuje podstatne viac ako fantasy...
Matrix has you...
Publikováno 02 leden 2014 - 10:23

Moje zatím nej pro tento rok ....
- Robinson Crusoe - sice to vyšlo v roce 2012, ale jak to bylo s distribuci máme v živé paměti .. Mohlo by se to počítat do kategorie hry roku 2013 ....
- Lewis and Clark
- 8 Masters' Revenge
Publikováno 02 leden 2014 - 10:35

Publikováno 02 leden 2014 - 10:48

Publikováno 02 leden 2014 - 10:53

jen upozorňuju, že hlasy z tohodle vlákna nebudou započítány ani do hlasování, ani do slosování
"Proč Já?!"
-ozzy-
-ozzy-
Guest_ludomyl_*
Publikováno 02 leden 2014 - 10:58

A to som dnes manželke, výmenou za Level 7 [omega protokol] a už "starší" Gears of war sľúbil, že si dám do júna pokoj s kupovaním hier a tu ich je zrazu toľko zaujímavých, čo mi zatiaľ prekĺzli medzi prstami...

Tento příspěvek byl upraven od ludomyl: 02 leden 2014 - 10:58
Publikováno 03 leden 2014 - 12:56

Kurník, to by chtělo spíš od Essenu do Essenu, než po ročnících. To bych tam měl najisto Archipelago a Pax Porfiriana. Takto chudáci neměli šanci ani jeden rok
(jenom pro jistotu
- to není stížnost, ale povzdech).

Publikováno 03 leden 2014 - 11:59

Súhlas a Amisom, to by u mňa jednoznačne zvíťazilo archipelago. Ináč ja mám zase pocit, že rok 2013 bol najmenej zaujímavý za posledné roky. Ale zaujali ma LEVEL 7 OP a elrdich horror (aj keď som to nehral
).

Tento příspěvek byl upraven od stOKYi: 03 leden 2014 - 12:03
Ja som nechcel hodiť kritický, ja som ťa chcel len zabiť.
Publikováno 03 leden 2014 - 12:17

Naprostý souhlas s Amisem. Krom Archipelaga a Pax Porfiriana by si to za mě zasloužil minimálně Kemet...
Nepotěší, neurazí...
Publikováno 03 leden 2014 - 12:38

Publikováno 03 leden 2014 - 12:50

Koukám, hra si to rozhodně zaslouží, ale i vzhledem k tomu, že je v ČR asi deset kopií, mě to překvapuje.

Had to be me. Someone else might have gotten it wrong.
Publikováno 03 leden 2014 - 03:21

za mě room 25 a minutová říše, ale většinu nových her jsem nezahrál, toto je z těch co jsem testnul a opravdu mě zaujali
Publikováno 03 leden 2014 - 03:57

Room 25 je 2012, ten tam neprotlačíš

Publikováno 03 leden 2014 - 04:33

Amis, na 03 leden 2014 - 12:56 , napsal/a:
Kurník, to by chtělo spíš od Essenu do Essenu, než po ročnících. To bych tam měl najisto Archipelago a Pax Porfiriana. Takto chudáci neměli šanci ani jeden rok
(jenom pro jistotu
- to není stížnost, ale povzdech).

Ja s tebou asi souhlasim, ale problem je si vubec nepamatuji kdy co vyslo, takze bych nebyl schopen si vzpomenput nebo dohledat co muzu nominovat. Takhle projdu bgg nebo deskozrouta s filtrem na rok a pripomenu si co se mi libilo
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních uživatelů